Aids Hastamızın İyileşmesi

Hastamızın maili;
Sizlere daha önce de mail atmış ve korkularımı dile getirmiştim. bunun karşılığında benden eliza testi yaptırmamı ve sizlere faxlamamı istemiştiniz.
Fax çekmek gibi bir şansım yok ancak size test sonucunu aynen yazıyorum.

HASTANESİ LABORATUVAR HASTA SONUÇ RAPORU
isteyen bölüm : enfeksiyon
Test Adı Hasta sonucu Referans aralığı Birim
Tam kan sayımı
WBC 8,17 4,1-10,9 K/µL
Lenfosit 1,68 0,6-4,1 K/µL
Lenfosit 20,6 10-58,5 %
Monosit 0,396 0-1,8 K/mm³
Monosit% 4,85 0,1/24 %
BASO 0,069 0-0,2 K/µL
BASO% 0,845 0,2-1,5 %
EOS 0,016 0-0,8 K/µL
EOS% *0,197 0,4-7 %
NEU 6,01 1,9-8 K/µL
NEU% 73,6 40-74 %
RCB 5,4 3,8-6,2 M/µL
Hemoglobin 15,6 12-18 g/dL
Hematokrit 47,2 37-51 %
MCV 87,3 80-97 fL
MCH 28,9 26-32 pg
MCHC 33,1 31-36 g/dL
RDW 14,6 11,5/17,5 %
PLT 354 150-500 K/µL
MPV 8,12 0-99,8 fL
PCT 0,287 0-99,8 %
PDW 17,9 0-99,8
HBsAg Negatif 0,738
Negatif < 1 COI
Pozitif > 1 COI
Anti HBs <2,00
Negatif < 5 IU/L
Pozitif >= 5 IU/L
Anti HCV Negatif S/CO
Anti HIV Negatif 0,003 S/CO
Negatif < 1 S/CO
Pozitif > 1 S/CO

Referans aralıkları yaş ve cinsiyete göre verilmektedir.

 

İyileşmeden sonraki raporu;

AİDS SONRASI